IT-kartoitus

IT-Kartoitus on suunnattu ensisijaisesti uusille asiakkaille, mutta myös olemassa oleville. Asiantuntijamme käy yrityksesi IT-laitteistot ja ohjelmistot läpi ja tekee raportin käytettävistä järjestelmistä, laitteista, ohjelmistoista ja tämän pohjalta saadaan tieto IT-ympäristön elinkaaresta. Kerromme myös missä vaiheessa olisi tärkeää suorittaa järjestelmä-, laitteisto- ja ohjelmistopäivityksiä.

​Tämä on erittäin tärkeää tietoa, kun suunnitellaan esim. yrityksen budjettia. IT-ympäristön elinkaaren ja kunnon seuraaminen on tärkeää siksi, että voidaan jo hyvissä ajoin varautua tuleviin kustannuksiin ja näin ollen ei tule yllättäviä menoja IT-laitteiden ja järjestelmien uusimisesta.

Jatkossa asiakkaalla on mahdollisuus tehdä kanssamme suunnitelma järjestelmien ylläpidosta. Ylläpidon ja jatkuvan seurannan tarkoitus on enneltaehkäistä IT-ympäristön lamaantumista. Laitteistot ja järjestelmät kun on kunnossa, niin säästetään aikaa ja rahaa.

Katso tietoa ylläpidostamme.

 

E-Karjalan ICT-Palvelut.net Oy

Janne Kotisalo     050 300 9931
janne.kotisalo(AT)ictpalvelut.net
 
Markku Järvinen  050 305 9931 
markku.jarvinen(AT)ictpalvelut.net
 
 

 Kartta

BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition kokeilu

Kauan odotettu Ubuntu Phone on viimein kädessäni. Eli heti alkuun jos tarvitsee nopeasti puhelimen, ei tämä ole silloin sinun valinta. ...

Suomenkielinen Windows 10 testissä

Suomenkielielinen Windows 10

Testaan Suomenkielistä Windows 10 kokeiluversiota. ...

.